Praktijk Info

Op deze pagina kunt u uiteenlopende informatie vinden betreffende SPEER Fysiotherapie in Purmerend.


"Sportfysiotherapie, Professioneel, Echografie, Evidence based en Revalidatie"

 

SPEER Fysiotherapie is medio 2012 opgericht met als ambitie Sportfysiotherapeutische topzorg te verlenen voor zowel de recreatieve sporter, de talentvolle sporter als de Topsporter. Ook met algemene klachten kunt u goed bij ons terecht omdat wij door onze opleiding, innovatieve benaderingswijze van uw klacht, grote betrokkenheid net dat stapje verder gaan om de lichamelijke klachten samen met u op te lossen.

Het Keurmerk Fysiotherapie

Het keurmerk Fysiotherapie zorgt ervoor dat fysiotherapeuten die willen verbeteren en daarmee continu werken aan kwaliteit van het fysiotherapeutisch handelen, gezien worden door hun omgeving.

Het Keurmerk Fysiotherapie richt zich op de kwaliteit van het fysiotherapeutisch handelen.

Het Keurmerk zorgt er daarmee voor dat fysiotherapeuten die op deze manier werken aan de kwaliteit van het fysiotherapeutisch handelen herkenbaar zijn voor zorgverzekeraars, patiënten en overheid, zonder dat zij worden gehinderd door overbodige administratieve lasten.

Het Keurmerk borgt de best mogelijke behandeling voor de patiënt, draagt bij aan het realiseren van kostenefficiëntie en doelmatigheid, en maakt een doorontwikkeling van de kwaliteit van fysiotherapeutische zorg mogelijk.

Als deelnemer aan het Keurmerk, zijn wij zelf gemotiveerd om te leren en verbeteren. Wij nemen actief deel aan intervisie, coaching, scholing en dataverzameling.

Lees hier meer over het keurmerk Fysiotherapie

Samenwerkingsverbanden

Wij hebben nauwe banden en korte verwijzingslijnen met:

De volgende clubs maken gebruik van onze expertise:

Bij Fc Purmerend zijn wij ook tweemaal per week aanwezig om de leden van informatie en adviezen te voorzien bij blessures. Heeft u vragen kom langs, maak een afspraak of bel.

Speer Fysiotherapie heeft een aantal samenwerkingsverbanden met externe partijen om de klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, hieronder ziet u hier aan aantal van vermeld:

 

Beoordeel ons via Zorgkaart Nederland

Hier kunt u ons beoordelen en de voorgaande beoordelingen lezen op de website van Zorgkaart Nederland

 

Klanttevredenheid Onderzoek

Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen met onze fysiotherapiepraktijk en onze therapeuten. Daarom neemt onze praktijk deel aan onderzoek dat uw ervaringen meet. Dit onderzoek wordt uitgevoerd door een onafhankelijk bureau genaamd QDNA en is volledig anoniem. Graag vragen wij u om uw deelname aan dit onderzoek.

SPEER Fysiotherapie zal de resultaten via onze social media kanalen anoniem publiceren. Wij willen nogmaals benadrukken dat deelname vrijwillig is en dat de gegevens door QDNA geheel anoniem zijn.

  

Huisregelement

Het huisgeregelement van SPEER Fysiotherapie kunt u hier vinden.

 

Klachtenregeling

U mag er vanuit gaan dat wij ons vak zo goed mogelijk uitoefenen. Heeft u toch klachten over de behandeling of de manier waarop onze fysiotherapeuten met u omgaan, dan is het goed om dit kenbaar te maken. Voor uzelf, voor andere patiënten en voor de kwaliteit van onze praktijk.

Om te beginnen raden wij u altijd aan om een gesprek aan te gaan met uw behandelend fysiotherapeut of contact op te nemen met de directie van de praktijk. Dit kunt u schriftelijk of telefonisch doen. Wij zullen altijd een gesprek met u aangaan om de eventuele problemen op te lossen. Als u zich daar zekerder bij voelt, kunt u altijd een bekende uit uw familie- of vriendenkring vragen aanwezig te zijn bij dit gesprek.

Levert een gesprek niet het gewenste resultaat op, dan kunt u gebruik maken van de klachtenprocedure van het Keurmerk Fysiotherapie. SPEER Fysiotherapie is aangesloten bij de klachtencommissie van het Keurmerk Fysiotherapie. Klik hier voor meer informatie over deze klachtenprocedure.

Aangesloten zorgverzekeraars

CZ/ OHRA/ Delta Lloyd/ OWM /Achmea/ Zilveren Kruis/DVZ/ OZF/ Interpolis/ FBTO/ AGIS/ Pro Life/ TakeCareNow/ Avero Achmea/ Neddasco/ IAK/ Aevitae/ Turien & Co Menzis/ AnderZorg /Multizorg VRZ/ ONVZ/ VVAA/ PNO/ OWM DSW/ DSW Zorgverzekeraar/ Stad Holland Zorgverzekeraar/ HollandZorg/ Energiek/ ASR/ De Amersfoortse Verzekeringen/ Ditzo Zorgverzekering VGZ/IZZ/ IZA/ Unive Zorg/ UMC

* Bel gerust als uw zorgverzekeraar er niet tussen staat.

Tarieven 2022

Intake na verwijzing van Huisarts of Specialist       

€ 52,95

Intake na verwijzing van Huisarts of Specialist aan huis

€ 62,95

Intake en screening bij Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie

€ 52,95

Zitting Fysiotherapie

€ 39,75

Zitting Fysiotherapie aan huis

€ 51,75

Zitting Manuele therapie

€ 50,75

Zitting Sportfysiotherapie

€ 50,75

Eenmalig Fysiotherapeutisch onderzoek op
aanvraag van Huisarts of Specialist

€ 64,95


Indien u aanvullend verzekerd bent bij een zorgverzekeraar, dan gelden de tarieven zoals SPEER Fysiotherapie deze heeft afgesloten met de zorgverzekeraar. Wij declareren dan rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar. U kunt in uw polis nalezen welk bedrag uw zorgverzekeraar vergoed.

KvK nummer: 60727411
BTW-ID: NL002133012B41

Maak een afspraak bij Speer Fysiotherapie

Laat ons u bellen:

Bel zelf of stuur een Whatsapp naar:

Purmerend & Wormer: 0299607997

Openingstijden

Maandag 08.00 - 21.00
Dinsdag 08.00 - 21.00
Woensdag 08.00 - 21.00
Donderdag 08.00 - 21.00
Vrijdag 08.00 - 18.00
Zaterdag 09.00 - 13.00
Zondag Gesloten

 

Privacybeleid

Locaties

Locatie De Koog 
Kwadijkerkoogweg 14C, Purmerend

Locatie Kv Groen Geel
De Drie Morgen 2, Wormer


info@speerfysio.nl

Volg ons

keurmerk
keurmerk