Dry Needling: Hoe zit dat?

We belasten onze spieren de hele dag door. Afhankelijk van iemand zijn werk, sport of manier van bewegen belasten we bepaalde spieren meer dan andere. Wanneer we een zware inspanning vragen van een spier kunnen we een spier ook overbelasten.

Lees meer

Wij zoeken jou!!!

  

Vacature Speer Fysiotherapie

Wij zijn op zoek naar jou!! Een fysiotherapeut(e) met passie voor het vak, die elke dag met plezier naar het werk gaat en met nieuwe energie en mooie verhalen weer thuis wil komen na een leuke, afwisselende dag werken!

 

Spreekt dit jou aan? Herken jij jezelf hierin? Neem contact...

Lees meer

Leefstijlinterventies bij spier- en peesblessures

Leefstijlinterventies bij spier- en peesblessures 

Spier- en peesblessures zijn veelvoorkomend bij sporters en niet-sporters. Denk daarbij aan Pees-ontstekingen/ irritaties en spierscheuren, die veelal een langdurig herstel vergen.

Lees meer

Pijnklachten aan pezen: 10 dingen die je niet moet doen

Ik las laatst een tweet over pijnklachten aan de pezen en die wou ik jullie niet onthouden. Geschreven door Prof. Jill Cook een autoriteit op het gebied van peesaandoeningen en peesherstel.

Lees meer

Vakantietijd

Voor de Sportfysiotherapeut betekend dat 2 dingen. Ontspanning na een jaar werken. Sporters voorbereiden op hun nieuwe seizoen vol uitdagingen, plezier, spanning en stress.

Lees meer

Wat Leuk!

Wat leuk dat je mijn eerste blog leest! Bedankt!
 De komende tijd zal ik wat vaker een blog schrijven over SPEER, Fysiotherapie, medische wereld, Sportontwikkeling en af en toe zal er een gastblogger zijn die zijn inzichten geeft op de combinatie van sport en de medische wereld.

Lees meer

Openingstijden

Maandag 08.00 - 21.00
Dinsdag 08.00 - 21.00
Woensdag 08.00 - 21.00
Donderdag 08.00 - 21.00
Vrijdag 08.00 - 18.00
Zaterdag 09.00 - 13.00
Zondag Gesloten

 

Privacybeleid

Locaties

Locatie De Koog 
Kwadijkerkoogweg 14C, Purmerend

Locatie Kv Groen Geel
De Drie Morgen 2, Wormer


info@speerfysio.nl

Volg ons

keurmerk
keurmerk