Wat Leuk!

Wat leuk dat je mijn eerste blog leest! Bedankt!
 De komende tijd zal ik wat vaker een blog schrijven over SPEER, Fysiotherapie, medische wereld, Sportontwikkeling en af en toe zal er een gastblogger zijn die zijn inzichten geeft op de combinatie van sport en de medische wereld.

 De website is net nieuw! Wat vind je ervan? Spreek het je aan? Kan je alles vinden wat je wilt vinden op een website van een Fysiotherapie praktijk? Ik hoor het graag van je.

 Ik zal eerst iets over de praktijk vertellen. SPEER staat voor Sportfysiotherapie, Professioneel, Evidence based, Echografie en revalidatie. Een hoop woorden die behoorlijk wat betekenen. Ik zal in het kort het een ander duidelijk te proberen te maken.

Ik ben opgeleid als Sportfysiotherapeut met een Master titel; vandaar Professioneel. Doordat ik om het master niveau ben opgeleid betekend dat alle therapie-/ oefenvormen die bij mij gedaan worden 'gestoeld' zijn op een wetenschappelijke achtergrond. Evidence based is een dure term voor wetenschappelijke achtergrond.
Tegenwoordig kan men een Echo laten maken bij een fysiotherapie praktijk, vaak krijg ik de vraag of ik ook kan zien of iemand zwanger is. Helaas! Dat is met deze apparatuur niet mogelijk. Wel kan ik goed de spieren, pezen en liggamenten beoordelen van het menselijk lichaam, de echo kan dan ook voor grote waarde zijn bij het Revalidatie traject.

 Voor zover een korte introductie van SPEER Fysiotherapie, de komende tijd zullen er meer volgen.

 Tot snel!

Openingstijden

Maandag 08.00 - 21.00
Dinsdag 08.00 - 21.00
Woensdag 08.00 - 21.00
Donderdag 08.00 - 21.00
Vrijdag 08.00 - 18.00
Zaterdag 09.00 - 13.00
Zondag Gesloten

 

Privacybeleid

Locaties

Locatie De Koog 
Kwadijkerkoogweg 14C, Purmerend

Locatie Kv Groen Geel
De Drie Morgen 2, Wormer


info@speerfysio.nl

Volg ons

keurmerk
keurmerk